Contacteer ons
+32 (0)15 31 22 57
Werkuren
07 - 17h
email-84
Support 24/7
info@deceuster.com
De Ceuster - horti, sport en infra
SPORT
Meer informatie over SPORT? 
Neem contact op
ING. Kim Swinnen
Verantwoordelijke Sport
+32 (0)475 32 71 58
+32 (0)15 31 22 57
ksw@deceuster.com
Project aanvragen
DRAINAGE'VAK'ATURESCONTACT

Sport

Aanleg, onderhoud en renovatie van sport – en recreatievelden

Sport- en recreatievelden hebben het soms stevig te verduren. En of het nu gaat over velden in natuurgras of semi-synthetisch (hybride) gras, de aanleg, het onderhoud of de renovatie ervan vraagt om heel specifieke kennis en vaardigheden.

Een reputatie om fier op te zijn

In de loop der jaren vonden heel wat sportclubs dan ook de weg naar de expertise van De Ceuster. Vandaag vertrouwen honderden amateur én profclubs en alles daartussen op onze vakmannen. Een reputatie die we ongetwijfeld te danken hebben aan onze kwalitatieve aanpak zonder compromissen.

Specialisten pur sang

Voetbalvelden, golfvelden, paardenrenbanen, … onze adviseurs en greenkeepers realiseren top sportvelden van concept tot finale uitvoering. Ze houden bovendien de vinger aan de pols van de laatste technologische ontwikkelingen in de sector en bewegen hemel en aarde om van elke project een referentie te maken. Een extra troef daarbij is dat ze beroep kunnen doen op zowel ons eigen labo als ook externe labo’s voor alle nodige analyses. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Liefde voor het vak

Ook na de aanleg blijven onze specialisten advies geven, ondersteunen ze technisch en verzorgen ze het dagelijkse onderhoud met als enige doel: duurzame sportvelden die hun dienst week op week bewijzen. Onze experts leven dan ook echt voor hun vak en zorgen elke dag mee voor de basis van de ultieme sportbeleving.

Meer informatie over hoe we jou kunnen helpen?

Neem vandaag nog contact op met Kim. Hij helpt je graag verder!
ING. Kim Swinnen
Verantwoordelijke Sport
+32 (0)475 32 71 58
+32 (0)15 31 22 57
ksw@deceuster.com
Project aanvragen
Copyright © 2022 De Ceuster nv All rights reserved