Aanleg, onderhoud en renovatie van sport – en recreatievelden

Sport- en recreatievelden hebben het soms stevig te verduren. En of het nu gaat over velden in natuurgras of semi-synthetisch (hybride) gras, de aanleg, het onderhoud of de renovatie ervan vraagt om heel specifieke kennis en vaardigheden.

Een reputatie om fier op te zijn

In de loop der jaren vonden heel wat sportclubs dan ook de weg naar de expertise van De Ceuster. Vandaag vertrouwen honderden amateur én profclubs en alles daartussen op onze vakmannen. Een reputatie die we ongetwijfeld te danken hebben aan onze kwalitatieve aanpak zonder compromissen.

Specialisten pur sang

Voetbalvelden, golfvelden, paardenrenbanen, … onze adviseurs en greenkeepers realiseren top sportvelden van concept tot finale uitvoering. Ze houden bovendien de vinger aan de pols van de laatste technologische ontwikkelingen in de sector en bewegen hemel en aarde om van elke project een referentie te maken. Een extra troef daarbij is dat ze beroep kunnen doen op zowel ons eigen labo als ook externe labo’s voor alle nodige analyses. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Liefde voor het vak

Ook na de aanleg blijven onze specialisten advies geven, ondersteunen ze technisch en verzorgen ze het dagelijkse onderhoud met als enige doel: duurzame sportvelden die hun dienst week op week bewijzen. Onze experts leven dan ook echt voor hun vak en zorgen elke dag mee voor de basis van de ultieme sportbeleving.

Vraag meer informatie


Download onze brochure

Kom meer te weten over onze diensten.

Download onze brochure | Sport

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw project?

Vraag hier jouw project aan.

Copyright © 2022 De Ceuster nv - All rights reserved