Contacteer ons
+32 (0)15 31 22 57
Werkuren
07 - 17h
email-84
Support 24/7
info@deceuster.com
De Ceuster - horti, sport en infra
SPORT
Meer informatie over SPORT? 
Neem contact op
ING. Kim Swinnen
Verantwoordelijke Sport
+32 (0)475 32 71 58
+32 (0)15 31 22 57
ksw@deceuster.com
Project aanvragen
DRAINAGE'VAK'ATURESCONTACT

Onze waarden

Ons DNA, wij noemen ze grondbeginselen.

Wil je weten wie we zijn en waar we voor staan? De kracht van De Ceuster zit’m in een sterke bedrijfscultuur die we baseerden op onze waarden. Wij noemen ze uiteraard “onze grondbeginselen”. Lees ze en leer ons beter kennen …

“Wij hebben vaste grond onder onze voeten”

De Ceuster is een solide organisatie gebouwd op sterke fundamenten. We hebben meer dan 50 jaar ervaring, geloven sterk in familiale waarden en beschikken over een “grondige” kennis en vakmanschap, alles onder één dak. Het vertaalt zich vandaag in een menselijke keten van talenten die in elkaar het beste naar boven haalt.

“Wij verzetten hemel en aarde voor onze klanten”

Wat we beloven maken we ook waar. Wij luisteren, analyseren en stellen dan al ons vakmanschap in het werk om onze klanten maximaal te helpen. Onze innovatieve spirit en ons oog voor detail zijn daarin onze grootste troeven. Wij worden éénvoudigweg blij van mooi, kwalitatief werk en van een tevreden klant. Niet toevallig dat “net iets meer”, voor De Ceuster de standaard is.

“Wij houden onze voetjes op de grond”

De échte kracht van het bedrijf schuilt in onze mensen. Wij zijn harde werkers en betrouwbare collega’s. Maar we zijn ook vaak dikke vrienden en uitbundige lachers. Onze mensen zijn dan ook één voor één pure persoonlijkheden die zich goed voelen in de no-nonsense cultuur waar De Ceuster voor staat. Of met andere woorden; bescheiden in onze natuur, groots in onze acties.

Meer informatie over hoe we jou kunnen helpen?

Copyright © 2022 De Ceuster nv All rights reserved