De Ceuster, drie generaties liefde voor het vak.

De Ceuster realiseert totaaloplossingen voor Horti, Sport en Infra. Klanten kunnen rekenen op meer dan 50 jaar ervaring en op een sterk team van vakmensen. Wij zijn tegelijk een écht Vlaams, maar ook fier Belgisch bedrijf waar een no-nonsense mentaliteit heerst. Een erfenis van Herman De Ceuster, de oprichter van het bedrijf. Het is ook zijn zin voor innovatie en aandacht voor kwaliteit en service waaraan De Ceuster zijn oerdegelijke reputatie heeft te danken.

 

Vandaag blaast er een nieuwe wind doorheen De Ceuster. Dochter Els De Ceuster neemt het “stuur” over en schrijft een nieuw verhaal met het bedrijf. In haar kielzog, dochter Marie, die met haar jeugdige enthousiasme en frisse ideëen meebouwt aan De Ceuster 2.0.

Het verhaal van De Ceuster is er één dat gaat OVER mensen, MET mensen en VOOR mensen. Met dat menselijk kapitaal heeft het alle troeven in handen om te doen wat De Ceuster belooft: Werken opleveren die tot in het kleinste detail beantwoorden aan de verwachtingen van haar klanten.

“Vakmanschap loont.”

 

Copyright © 2022 De Ceuster nv - All rights reserved