Word jij de vakman of vakvrouw die wij zoeken?

Welkom bij De Ceuster N.V. een bedrijf dat gaat OVER mensen, MET mensen en VOOR mensen. Met dat menselijk kapitaal hebben we alle troeven in handen om te doen wat we beloven: Werken opleveren die tot in het kleinste detail beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten.

Wat mag je verwachten?

  • Echt kameraadschap: Wij zijn een keten van talenten die voor elkaar door een vuur gaan. Het stelt ons in staat om boven onszelf uit te stijgen en projecten af te leveren waar zowel wijzelf als onze klanten fier op kunnen zijn.
  • Een machtig machinepark: Ons machinepark is zonder overdrijven de droom van elke technieker en operator. Stroomt er naast bloed ook olie door je aderen? Bij De Ceuster N.V. kan je je technisch hart helemaal ophalen.
  • Veiligheid en werkcomfort: Prioriteit nummer één. Onze medewerkers dragen stijlvolle, maar ook veilige werkkledij. Goed onderhouden moderne machines en heldere procedures beperken de risico’s tot een minimum
  • Plezier op en naast het werk: Naast de ernst waarmee we projecten tot een goed einde brengen is er bij ons ook altijd plaats voor een goeie babbel, een lach of een feestje. Bij ons kan je jezelf zijn met respect voor elkaar.

Onze grondbeginselen

Wacht niet langer en neem contact op.

Telefonisch: +32 (0)15 31 22 57
Per mail: info@deceuster.com
Via het invulformulier onderaan

Of nog liever, kom langs voor een eerste kennismaking met ons en met ons bedrijf.

Solliciteer nu

"*" geeft vereiste velden aan

Geslacht

Adres

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 5 MB.
    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform ons privacy beleid.

    Copyright © 2022 De Ceuster nv - All rights reserved