Contacteer ons
+32 (0)15 31 22 57
Werkuren
07 - 17h
email-84
Support 24/7
info@deceuster.com
De Ceuster - horti, sport en infra
SPORT
Meer informatie over SPORT? 
Neem contact op
ING. Kim Swinnen
Verantwoordelijke Sport
+32 (0)475 32 71 58
+32 (0)15 31 22 57
ksw@deceuster.com
Project aanvragen
DRAINAGE'VAK'ATURESCONTACT
Terug naar alle blogartikels

Wat brengt 2023...?

Sinds ik De Ceuster overnam was er altijd wel iets; het eerste jaar een pandemie, het tweede jaar een energiecrisis, ...

... En wat brengt 2023?

Ondernemen is een rollercoaster, daar ben ik ondertussen wel uit. Van de éne emotie in de andere. Maar ook die turbulente voortdurend wijzigende omstandigheden kan je maar beter omarmen en ermee aan de slag gaan. Dat is een kwestie van ingesteldheid. Het glas halfvol zien i.p.v. halfleeg, weet je wel ...

Zo onthoud ik vooral graag de hoogtepunten van afgelopen jaar. De nieuwe vakmannen die ons team versterkten bijvoorbeeld, we noemden ze in onze blog nog aarzelend onze “groentjes”. Vandaag lijkt het alsof ze al jaren meedraaien. Mooi om te zien!

Uiteraard onthoud ik ook al die geslaagde projecten die we mochten uitvoeren voor Horti, Sport en Infra! Steeds meer klanten vinden de weg naar ons vakmanschap en daar kan ik alleen maar blij van worden. Nog meer blije gezichten op ons personeelsfeest. Onze mensen hebben er lang op moeten wachten, en dat was te merken. Of wanneer knaldrang en vakmanschap hand in hand gaan.

Het zit ‘m trouwens vaak in de kleine dingen; een schouderklopje, een compliment van een klant of simpelweg onze vakmannen zien stralen bij “a job well done”.

Dus wat brengt het nieuwe jaar? Ik kondig alvast met trots onze overname aan van drainagebedrijf Christianen – Van Looveren. Het past perfect in onze strategie om onze klanten waar dat kan maximaal te ontzorgen. “Hemel en aarde bewegen”, zo noemen we dat bij De Ceuster. Dat gaan we ook in 2023 blijven doen.

We gaan er dus weer vol voor, ondanks de vele uitdagingen. Want die zijn er natuurlijk wel, daar moeten we niet flauw over doen. Het is echter mijn overtuiging dat als we die SAMEN met onze mensen, onze klanten én onze leveranciers aanpakken, er altijd frisse inzichten ontstaan en nieuwe opportuniteiten opduiken. Dat is mijn boodschap; er zijn voor elkaar. Dan is er heel veel mogelijk.

Afsluiten doe ik daarom graag net zoals vorig jaar: “Bedankt aan al onze vakmannen voor jullie inzet en bedankt aan al onze klanten en leveranciers voor jullie vertrouwen in De Ceuster, vanuit de grond van mijn hart!”

Ik wens jullie één voor één een fantastisch eindejaar en een gezond 2023!

Els De Ceuster

Meer uit onze blog

Copyright © 2022 De Ceuster nv All rights reserved