Contactez nous
+32 (0)15 31 22 57
Heures d'ouverture
07 - 17h
email-84
Support 24/7
info@deceuster.com
De Ceuster - horti, sport en infra
DRAINAGEOFFRES D'EMPLOICONTACT
Retour à tous les articles

Een fantastisch eindejaar

Toen ik in 2021 De Ceuster overnam, gaf ik mezelf 3 jaar om het bedrijf te doen floreren. Het werden 3 jaren van investeren in vakmanschap, nieuwe machines, kantoren én in de overname van drainagebedrijf Christianen Van Looveren.

Vandaag zie ik dat onze vakmannen en –vrouwen hier graag werken, dat onze kracht ons uitgebreide en moderne machinepark is, dat het hier bij De Ceuster een aangename werkplek is geworden en dat die overname een schot in de roos was!

Voor u denkt dat ik die pluimen op mijn eigen hoed steek ... Ik wil iedereen die mee aan ons project heeft bijgedragen 1000 maal bedanken. Ik ben zo trots als ik zie dat we niet alleen op volle toeren draaien, maar dat ook ons vakmanschap telkens opnieuw “in goede aarde valt” bij onze klanten.

Het werk is natuurlijk nog niet af. Dat is het nooit . De Ceuster doet het goed, heel goed, maar in een snel veranderende wereld is het de uitdaging om mee te veranderen. We digitaliseren en verduurzamen onze machines, maar we denken ook na over alternatieve natuurlijke vormen van ontsmetten. Ook daar willen we het verschil maken.

Wat ik echter niet en nooit wil veranderen is onze service naar onze klanten. Mijn vader, Herman De Ceuster zei het ooit zo mooi: “Plant en klant laten groeien”. Daar komt het inderdaad op neer: “Samen met onze vakmannen, klanten en leveranciers, het steeds beter doen, ook in 2024!”

Dan rest mij nog ieder van jullie een goede gezondheid te wensen. Ik weet het, het is een huizenhoog cliché, maar daarom klopt het ook. Santé! Dat je al je dromen voor het nieuwe jaar mag realiseren. Afsluiten doe ik graag net zoals elk jaar: “Bedankt aan al onze vakmannen voor jullie inzet en bedankt aan al onze klanten voor jullie vertrouwen in De Ceuster, vanuit de grond van mijn hart!”

Ik wens jullie één voor één een fantastisch eindejaar en een gezond 2024!

Els De Ceuster

Plus de notre blog

Copyright © 2022 De Ceuster nv All rights reserved