Contacteer ons
+32 (0)15 31 22 57
Werkuren
07 - 17h
email-84
Support 24/7
info@deceuster.com
De Ceuster - horti, sport en infra
SPORT
Meer informatie over SPORT? 
Neem contact op
ING. Kim Swinnen
Verantwoordelijke Sport
+32 (0)475 32 71 58
+32 (0)15 31 22 57
ksw@deceuster.com
Project aanvragen
DRAINAGE'VAK'ATURESCONTACT
Terug naar alle blogartikels

Meer licht in je serre met nieuw AntiReflect product

Ben je op zoek naar een innovatieve oplossing om het maximale uit je serre te halen? De Ceuster introduceert AntiReflect, een geavanceerde antireflectiecoating die speciaal is ontworpen om de lichtdoorlatendheid van je serreglas te verhogen. Met AntiReflect kan je genieten van meer lichtwinst in je serre, zelfs tijdens die donkere herfst-, winter- en lentedagen.

Wat is AntiReflect?

AntiReflect is een baanbrekende coating die eenvoudig kan aangebracht worden op het glas van je bestaande serre. Dit innovatieve product minimaliseert de reflectie van het glas, waardoor er aanzienlijk meer zonlicht de serre binnenvalt.

Belangrijkste eigenschappen van AntiReflect:

  • Verhoogt de lichtdoorlatendheid: Met AntiReflect kan je de lichtdoorlatendheid van je serreglas verhogen met 2,5% tot 3%. Dit betekent dat je gewassen meer zonlicht ontvangen, wat leidt tot een betere teelt.
  • Houdt je serredek schoon: Dankzij de beschermende werking van AntiReflect blijft je serredek schoner en vrij van ongewenste vuil- en stofophoping. 
  • Compatibel met ReduSystems-coatings en ReduClean: AntiReflect kan moeiteloos worden gecombineerd met andere ReduSystems-coatings en ReduClean-producten. Dit biedt je de flexibiliteit om de ideale omgeving voor je gewassen te creëren.

Belangrijke aanwijzingen voor gebruik:

Gebruik AntiReflect uitsluitend in combinatie met ReduSystems producten voor optimale prestaties.

AntiReflect is alleen geschikt voor gebruik op glasoppervlakken.

Klaar om je serre naar een hoger niveau te tillen? Probeer AntiReflect en ontdek de voordelen van een verbeterde lichtdoorlatendheid voor de gewassen in je serre. Neem vandaag nog contact op met Geert of Lisa op onderstaande gegevens. Ze helpen je graag verder!

IR. Geert Van Meensel
Verantwoordelijke Horti
+32 (0)474 97 90 10
gvm@deceuster.com
IR. Lisa Huybrechts
Adviseur HORTI
Regio: Vlaanderen
+32 (0)492 14 51 13
lhu@deceuster.com

Meer uit onze blog

Copyright © 2022 De Ceuster nv All rights reserved