Kies voor echt vakmanschap

Wij realiseren totaaloplossingen voor tuinbouw, sport- en recreatievelden en nivelleringswerken.

Onze vakmannen halen het beste naar boven uit de kostbare grond waarop wij leven. Ontdek hoe onze aanpak zonder compromissen jou kan helpen, want…

vakmanschap loont.

Wij verzetten hemel en aarde voor onze klanten

Totaalconcept

Van analyse, over uitvoering tot nazorg, je totaalproject is in vakbekwame handen.

Expertise

Onze ingenieurs en vakmannen beschikken over meer dan een halve eeuw aan kennis en ervaring. Dat zie je in de kwaliteit van onze projecten .

Innovatie

Wij investeren constant in een modern, technologisch machinepark. Sterker nog, wij optimaliseren of ontwerpen ook unieke machines in ons eigen atelier "De Ceuster".

Familiebedrijf

Onze mensen zijn onze kracht, onze familiewaarden zijn wat ons drijft. Die stralen af op wie we zijn en op alles wat we doen.

ONZE VAKGEBIEDEN

Meer dan 50 jaar ervaring.

Horti

HORTI

Wij stellen al ons vakmanschap in het werk voor de realisatie van een gezonde bodem of substraat van jouw tuinbouwproject.

Lees meer
Sport

SPORT

Wij verzorgen de aanleg, onderhoud en renovatie van jouw sport- en recreatievelden in zowel natuur- als semi-synthetisch gras.

Lees meer
Infra

INFRA

Nivellering van wegenbouw, industriebouw, privé of diverse kwalitatieve grondwerken zijn het fundament voor iedere aannemer.

Lees meer

Recente projecten

Een greep uit onze gerealiseerde projecten.

50+

Jaar expertise

500+

Gespecialiseerde machines

40+

Vakmannen

Word deel van ons team

Wij zoeken gepassioneerde vakmannen – en vrouwen! Onze gespecialiseerde machines wachten op jou. Ontdek er alles over op onze vacaturepagina.

Solliciteer nu

Blog

De Ceuster in Wallonië

De roots van De Ceuster liggen in Vlaanderen, maar het bedrijf profileert zich wel als puur Belgisch en is daar bijzonder fier op. De Ceuster heeft namelijk ook een stevige voet aan de grond in Wallonië. Damien Denayer (Ing.), adviseur Horti – Sport – Infra, is één van die stevige voeten … 😊 […]

Lees meer…

De Vakvrouwen van De Ceuster!

“Vakmanschap loont!” is de baseline van De Ceuster. Maar laat er geen twijfel over bestaan; dat “vakmanschap” geldt voor zowel vakmannen als vakvrouwen! En dat heeft niets met emancipatie te maken, maar alles met de juiste man of vrouw op de juiste plaats … […]

Lees meer…

De Aardbei van A tot Z

De Ceuster ging onlangs op bezoek bij tomaten- en aardbeienteler Bertels, al meer dan 30 jaar klant. We haalden Jan Bertels even van zijn noeste arbeid voor een gesprek over de Kempische aardbei van A tot Z. De zoete inval van De Ceuster zeg maar! […]

Lees meer…

Copyright © 2022 De Ceuster nv - All rights reserved